Vooraankondiging Gebruikersdag 28 januari 2019

Datum: 28 januari 2019
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, in Utrecht

Het programma voor 28 januari is bijna rond. Naast de gebruikelijke updates van saMBO-ICT en DUO, staan deze keer de onderwerpen RIO en Certificaten er op. RIO, omdat het testen en implementeren daarvan eind 2019 gaat plaatsvinden. En certificaten, omdat er naast het diplomagerichte onderwijs weer steeds meer aandacht komt voor het behalen van certificaten. Ook zal er wellicht nog even teruggeblikt worden op de livegang van Doorontwikkelen BRON vavo.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Education Online, Magister en PeopleSoft bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

Reacties (0)
Geef een reactie