Kennismaking Leermiddelen Analyse Tool – dinsdagmiddag 13 november 2018

Uitnodiging Kennismaking en kennisdeling Leermiddelen Analyse Tool van saMBO-ICT

Voor wie: Alle mbo-instellingen in Zuid/Oost Nederland, voor it- en informatiemanagers en contactpersonen leermiddelen, beleidsmedewerkers leermiddelenbeleid

 Waar: op locatie van Summa College – Eindhoven

 Wanneer: dinsdagmiddag 13 november 2018 – 13:00 tot 15:00 uur

 Toelichting: Op 13 november a.s. organiseert saMBO-ICT organiseert op locatie van het Summa College een ochtend over de Leermiddelen Analyse Tool van saMBO-ICT. Deze tool is gerealiseerd door Serge de Beer van Learningtour en als Bèta-tool reeds in gebruik bij meer dan 10 scholen. De tool biedt op een eenvoudige manier inzicht in de leermiddelen en schoolkosten van de eigen instelling, maar ook in (anonieme) vergelijking met de andere deelnemende instellingen. Hoe meer instellingen de tool in gebruik nemen, hoe interessanter deze laatste functionaliteit vanzelfsprekend wordt! We laten de tool graag zien en gaan bovendien graag in gesprek over de toepassing en mogelijke aanvullingen/verbeterpunten.

Aanmelden: Meld jou en je eventuele collega’s aan bij Maaike Stam (maaike.stam@sambo-ict.nl).

Frans Bergmans (Summa College)

Serge de Beer (Learningtour), Nike Moons (SURF Market), Joop van Schie, Maaike Stam (saMBO-ICT)

Reacties (0)
Geef een reactie