Vooraankondiging Gebruikersdag 8 oktober 2018

Datum: 8 oktober 2018
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, in Utrecht

Op 8 oktober staat er een gebruikersdag op de planning en het programma is bijna rond. De bedoeling is dat er naast updates vanuit saMBO-ICT, DUO en het project Doorontwikkelen BRON vavo aandacht besteed wordt aan de Voorziening Vroegtijdig Aanmelden (VVA), AVG en Verzuim en Substitutie. Voor VVA zal CACI, de bouwer van het mbo-koppelpunt, een update over de stand van zaken geven. AVG en Verzuim zal door mboRijnland, indien mogelijk in samenwerking met een leerplichtambtenaar, gepresenteerd worden. Voor Substitutie, het echt vervangen van papieren documenten door digitaal, zijn we in contact met een externe spreker. Dus weer een ochtend boordevol met informatie over verschillende onderwerpen. Zodra het programma helemaal rond is, zal het verzonden worden en op de site geplaatst worden.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Education online, Magister en PeopleSoft bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

Reacties (0)
Geef een reactie