3e Masterclass Onderwijslogistiek voor bestuurders – december 2018 (vol)

Wegens succes nogmaals aangeboden!
De Masterclass op 14 en 15 november 2018 is al volgeboekt. Daarom wordt op maandag 3 en dinsdag 4 december de derde Masterclass Onderwijslogistiek voor directeuren en bestuurders van mbo-instellingen aangeboden. Onderwijslogistiek vraagt om strategische planning. Dit blijkt een van de kritische succesfactoren te zijn voor de kwaliteit van een steeds sterker personaliserend onderwijs. Tevreden studenten en docenten zijn een resultaat van een goed ontwikkelde en doorgevoerde onderwijslogistiek. De masterclass Onderwijslogistiek is bedoeld voor bestuurders die sturing op dit onderwerp willen geven.

Voor meer informatie zie hier de: Flyer Masterclass Onderwijslogistiek.

let op: Aanmelden voor de masterclass is niet meer mogelijk, deze masterclass is ook volgeboekt.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie