2e Masterclass Onderwijslogistiek voor bestuurders – November 2018

Wegens succes nogmaals aangeboden!
Op woensdag 14 november 2018 start de tweedaagse Masterclass Onderwijslogistiek voor directeuren en bestuurders van mbo-instellingen. Onderwijslogistiek vraagt om strategische planning. Dit blijkt een van de kritische succesfactoren te zijn voor de kwaliteit van een steeds sterker personaliserend onderwijs. Tevreden studenten en docenten zijn een resultaat van een goed ontwikkelde en doorgevoerde onderwijslogistiek. De masterclass Onderwijslogistiek is bedoeld voor bestuurders die sturing op dit onderwerp willen geven.

Voor meer informatie zie hier de: Flyer Masterclass Onderwijslogistiek.

Aanmelden voor de masterclass van november kan helaas niet meer. Aanmelden voor de derde Masterclass in december kan hier.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie