Vooraankondiging Gebruikersdag 29 januari 2018

Datum: 29 januari 2018
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Op maandag 29 januari vindt de eerste gebruikersdag van 2018 plaats. Aan het programma wordt nog volop gewerkt. In ieder geval komen de volgende onderwerpen aan de orde: Centraal Aanmelden, BPV Dashboard, White Label stagemarkt plannen 2018 en Doorontwikkelen BRON vavo. Uiteraard ook het laatste nieuws van saMBO-ICT en een update van de actualiteiten van DUO. Alle informatie over deze en de voorgaande gebruikersdagen bekijken? Kijk dan op onze site onder Gebruikersdagen.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Education online, Magister en PeopleSoft bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

 

Reacties (0)
Geef een reactie