Nieuwsbrief nummer 63 is uit

Nieuwsbrief nummer 63 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
Inleiding37e saMBO-ICT Conferentie, saMBO-ICT gebruikersdagen, Ambassadeursnetwerk mbo, Kennisdeling Office 365, Netwerk informatiemanagement, Netwerkbijeenkomst ibp, Gebruikersgroep ECK, ECK Kickstarter college, Nieuws van MBOpack, Onderwijslogistiek, Masterclass Onderwijslogistiek, Centraal aanmelden, Vroegtijdige aanmelding, Onderzoek KPMG leermiddelen, Strategisch traject, Delen van e-mailadressenVacature beleidsadviseur, Nieuws vanuit SURF, Vragen van en aan collega’s

Update:
De link in het bericht van SURF over de inhoudelijke sessie ter voorbereiding op de Algemene Verordening Gegevensbescherming in de nieuwsbrief blijkt niet meer te werken. Inschrijven is niet meer mogelijk het maximum aantal plaatsen is bereikt.

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie