Nieuwsbrief nummer 61 is uit

Nieuwsbrief nummer 61 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
Inleiding36e saMBO-ICT ConferentiesaMBO-ICT gebruikersdagenAmbassadeursnetwerk mboKennisdelingsbijeenkomst Office 365Gebruikersbijeenkomst SBBDatasturing in het mboNetwerk informatiemanagementAanpak ibp in het mboibp Awareness AwardNieuws van MBOpackRIODigitaal ondertekenenOpleidingen OnderwijslogistiekCentraal aanmeldenVroegtijdige aanmeldingSamenwerkingsscholenICT monitor 2017Bruggen BouwenSURF OnderwijsdagenSURF tariefbrief 2018MBO overleg SURFmarketVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie