Vooraankondiging Gebruikersdag 2 oktober 2017

Datum: 2 oktober 2017
9.30 – 13.00 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.30 – 16.30 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Privacy is het thema van de komende gebruikersdag. Voor de pauze zullen de hieraan gerelateerde onderwerpen worden ingeleid met een korte presentatie. Na de pauze gaan we in vier groepen uiteen om in kleinere groepen over de onderwerpen door te praten. Na 50 minuten wisselen we, zodat iedereen twee van de vier workshops kan volgen.

Kennisnet zal voor de pauze een presentatie verzorgen over Informatiebeveiliging & Privacy en na de pauze een workshop over Informatiebeveiliging en een workshop over Privacy. Vanuit saMBO-ICT wordt een korte update en een workshop verzorgd over BSD/DSP en het schonen van systemen, waarover op de gebruikersdag in april is gepresenteerd. Het laatste onderwerp betreft de Nummervoorziening, waarover op de gebruikersdag in juni verteld is. Ook daarover een korte update en een workshop.

Naast het thema privacy zullen we het programma zoals gebruikelijk wel starten met een kwartiertje ‘saMBO-ICT nieuws’, waarin onder andere de publicatie Digitaal ondertekenen gepresenteerd wordt. Voor de geïnteresseerden zal op de gebruikersdag een gedrukt exemplaar aanwezig zijn.

Reserveert u 2 oktober vast in uw agenda? Doordat het ochtendprogramma iets langer is, begint het middagprogramma een half uur later, waardoor ook de eindtijd van het middagprogramma wat later zal zijn dan gebruikelijk.

Naast de reguliere deelnemers aan de gebruikersdag, zijn geïnteresseerde collega’s vanuit de instellingen ook welkom. Wellicht is het daarbij wel goed om te weten dat het Netwerk Informatiebeveiliging op 12 oktober ook aandacht besteedt aan deze onderwerpen.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Magister, PeopleSoft en Education online bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

Reacties (0)
Geef een reactie