Presentaties Business Intelligence dag

“Welkom op de meest succesvolle conferentie van 2017!”
Dagvoorzitter Wim Konings kon dit makkelijk zeggen, want het was de eerste keer dat twee gebruikersgroepen deze bijeenkomst zo samen organiseerden. Marcel van Oorschot (gebruikersgroep DPO) en Wim Konings (gebruikersgroep QLIK) waren onafhankelijk van elkaar maar tegelijkertijd op het idee gekomen om voor deze bijeenkomst de krachten te bundelen met een gezamenlijk ochtendprogramma. Na de opening kreeg Henk Kuppens (MBO Raad) ruim de tijd om de vele belangstellenden bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Daarna toonde Hans Rosling hoe een saaie wasdag kan veranderen in een intellectuele leesdag. Tussendoor toonde Wim Konings nog even dat je met statistieken echt alles met elkaar kunt laten correleren. Na de pauze konden de mensen van TIG en Macaw laten zien waar het gras het groenste is. Na de lunch volgden beide gebruikersgroepen een eigen programma.

De (meeste) presentaties vindt u in de bijlagen.

Reacties (0)
Geef een reactie