Vooraankondiging Gebruikersdag 12 juni 2017

Datum: 12 juni 2017
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Met welke mooie onderwerpen gaan we de gebruikersdagen van dit studiejaar afsluiten? De programmacommissie gaat voor Digitaal ondertekenen, Vervolg van Programma Doorontwikkelen BRON en de Nummervoorziening. Voor Digitaal ondertekenen wordt dat naast de stand van zaken van de werkgroep een presentatie van een instelling die in de praktijk digitaal tekent. Vervolg Doorontwikkelen BRON bestaat uit voortgang van de Tweede Veldtest, Doorontwikkelen BRON vo/vavo en RIO (Registratie Instellingen en Opleidingen). Het nieuws van saMBO-ICT en de Actualiteiten van DUO staan zoals gewoonlijk op het programma.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Magister, PeopleSoft en Education online bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

 

Reacties (0)
Geef een reactie