Nieuwsbrief nummer 56 is uit

Nieuwsbrief nummer 56 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
InleidingsaMBO-ICT ConferentieGebruikersdagen saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboNetwerk informatiemanagersNetwerk leermiddelen en schoolkosten IBP benchmark 2016Jaarverslag 2016MBOcloud wordt MBOpackProgramma onderwijslogistiekDoorontwikkelen BRONIndicatoren BPVHKS – Publicatie keuzedelenNieuwe functionaliteit DAMBOVerkenning aanbesteding SISFSR Archiefdag 2017Vroegtijdige aanmeldingDatagedreven OnderwijsWet GDIECK informatiemiddagDé Managementconferentie CvINieuws vanuit SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie