Vooraankondiging Gebruikersdag 28 november 2016

Datum: 28 november 2016
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

De komende gebruikersdag staat een grote diversiteit aan actuele onderwerpen op het programma. Uiteraard nieuws van saMBO-ICT en Actualiteiten van DUO, maar deze keer ook diverse actualiteiten vanuit de MBO Raad. Zoals afgesproken komt Doorontwikkelen BRON weer op het programma. Met elkaar zijn we dan al aan het eind van de Veldtestperiode en naderen we de Livegang. Verder zal er nog aandacht zijn voor RIO, het nieuwe Register Instellingen en Onderwijs. De grote lijn van het programma is dus duidelijk.

’s Middags komen de gebruikersgroepen EduArte, Magister en PeopleSoft bij elkaar voor de meer pakketspecifieke zaken.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor leden van saMBO-ICT en genodigden.

Reacties (0)
Geef een reactie