Nieuwsbrief nummer 51 is uit

Nieuwsbrief nummer 51 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
InleidingsaMBO-ICT ConferentieGebruikersdagen saMBO-ICTGebruikersgroep ibpGebruikersdag QlikAmbassadeursnetwerk mboNetwerk informatiemanagersProgramma MBOcloudDoorontwikkelen BRONLeergang OnderwijslogistiekLeergang DABasisinfrastructuur OnderwijshKS Publicatie regelingenhKS Monitor KeuzedelenDigitaal aanmeldenDigitaal ondertekenenAwareness game voor ibpHoe? Zo! Mijn onderwerpDat kan bij ons niet!MBO-instellingen en SURFGroepsomgeving saMBO-ICTVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie