Vooraankondiging Gebruikersdag 13 juni 2016

Datum: 13 juni 2016
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

De komende gebruikersdag op 13 juni staat weer voor het grootste deel in het teken van Doorontwikkelen BRON. Naast een algemene update zal er uiteraard aandacht zijn voor de Veldtest, al zullen we ons daarin beperken, omdat daar aparte bijeenkomsten voor zijn georganiseerd eind mei/begin juni. Gelijktijdig met Doorontwikkelen BRON wordt ook de White Label koppeling van SBB vernieuwd. Al eerder is daar op hoofdlijnen over verteld, maar nu de bouw bijna klaar is, kan er meer in detail over gepresenteerd worden. Tenslotte zal er ook nog kort iets worden verteld over de Monitor Keuzedelen, die deze herfst van start gaat.

Reacties (0)
Geef een reactie