Trendrapport helpt scholen navigeren tussen trends en hypes

Investeringen in ict leiden voor scholen soms tot teleurstelling en onnodige kosten. De tech-revolutie gaat zo snel, dat het niet altijd gemakkelijk is onderscheid te maken tussen hypes en blijvende ontwikkelingen. Het ‘Technologiekompas voor het onderwijs – Kennisnet Trendrapport 2016-2017’ helpt scholen bij het maken van de juiste keuzes.

Het Kennisnet Trendrapport beschrijft technologische ontwikkelingen waarmee scholen nu en in de toekomst worden geconfronteerd. Het helpt scholen navigeren in een wereld vol technologische trends en hypes, die zich in razend tempo blijven ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan robots, virtual reality en learning analytics.

Lees het uitgebreide artikel bij Kennisnet of ga gelijk naar het Trendrapport.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie