Vooraankondiging Gebruikersdag 11 april 2016

Datum: 11 april 2016
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Het ochtendprogramma van 11 april 2016 is gevuld met verschillende onderwerpen. Doorontwikkelen BRON bekijken we deze keer niet vanuit het programma, maar vanuit de scholen. De PeopleSoft gebruikersgroep DEUG vertelt hoe zij dit project gezamenlijk opgepakt hebben. Het onderwerp Digitaal ondertekenen wordt zowel vanuit het saMBO-ICT project als vanuit één van de deelnemende scholen toegelicht. Het Friesland College zal hun ervaringen delen over hun webshop waarin o.a. onderwijs producten besteld en betaald kunnen worden. Vanuit het Nordwin College wordt toegelicht hoe 6 AOC’s gezamenlijk de structuren die voor HKS nodig zijn hebben laten inrichten in EduArte.

Reacties (0)
Geef een reactie