Bijeenkomst “kleinere instellingen”

Regelmatig organiseren saMBO-ICT, Kennisnet en SURF  allerlei bijeenkomsten en activiteiten. Vooral voor de wat kleinere instellingen kan het lastig zijn hier een keuze uit te maken. Daarom willen wij graag eens met de kleinere instellingen om de tafel gaan. We nodigen de kleinere instellingen uit voor een bijeenkomst op vrijdag 13 mei van 10 – 12 uur, met aansluitend een lunch bij SURF in Utrecht.

Het doel van de bijeenkomst is tweeledig:

  • Het geven van een overzicht van de ontwikkelingen die spelen in onze sector
  • Het bespreken van de manier waarop de drie genoemde organisaties beter kunnen aansluiten bij de vragen van de kleinere instellingen.

Voor deze bijeenkomst nodigen we alle instellingen uit met maximaal 2000 gewogen leerlingen. Natuurlijk is het mogelijk een collega mee te nemen. Om een beeld te krijgen van de onderwerpen die we aan de orde zouden moeten stellen, vragen we om vooraf de onderwerpen die interessant zijn, via deze enquête door te geven.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link.

Kies ervoor om met de trein te komen. SURF bevindt zich naast Utrecht CS. De routebeschrijving is hier te vinden.

Reacties (0)
Geef een reactie