Een nieuwe website!

Op de laatste vrijdag van februari is onze nieuwe website live gegaan.
De afgelopen maanden hebben we een nieuw logo en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Die wilden we natuurlijk ook graag doorzetten naar onze website! We merkten dat de oude website steeds langzamer werd. Daarbij liet weergave op kleinere devices te wensen over. Door de website “from scratch” opnieuw in te richten is de laadsnelheid nu optimaal en de weergave op tablets en smartphones een stuk beter geworden.

Uiteraard is alle content nog via dezelfde url beschikbaar. Alle berichten en de meeste pagina’s zijn behouden gebleven. De komende periode gaan we hier wel kritisch naar kijken en zorgen we voor een inhoudelijke update waar gewenst.

Bij de vorige website was het mogelijk om in te loggen voor een besloten gedeelte. Nu we steeds meer gebruik maken van de groepsomgeving is deze functionaliteit overbodig geworden. Alles wat op de website staat is bedoeld voor publieke weergave en daarmee vrij toegankelijk. Informatie die alleen bedoeld is voor leden van bij ons aangesloten instellingen is te vinden in de groepsomgeving.

Reacties (0)
Geef een reactie