Nieuws vanuit MBOcloud – november 2015

Het project gaat nu elk moment van start. Dat moet ook wel, want de eerste implementaties staan voor komend voorjaar en zomer op de rol. Binnen het project zijn twee belangrijke componenten te onderscheiden; de realisatie en het marktmeesterschap. De HUB wordt gerealiseerd in Magento. Magento is het opensource webwinkel-platform waar ook SURFspot op draait. Het kunnen samenstellen en delen van leermiddelenlijsten wordt toegevoegd aan ditzelfde platform. Daarnaast moeten goede onderliggende afspraken met leveranciers van leermiddelen worden gemaakt, dit vindt plaats onder het kopje ‘marktmeesterschap’. Het project wordt in direct overleg met een klein aantal initiatief nemende scholen gerealiseerd.

Meer weten, meedoen?
Meld je bij het programmateam: Koen van der Drift of Maaike Stam.
Reacties (0)
Geef een reactie