Nieuwsbrief nummer 44 is uit

Inleiding160Nieuwsbrief nummer 44 is uitgekomen, boordevol en met de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersdag saMBO-ICTGebruikersgroep TrajectPlannerAmbassadeursnetwerk mboNetwerk InformatiemanagersLeergang DeelnemersadministratieMasterclasses InformatiebeveiligingProgramma MBOcloudTraject VirtualisatieHerziening KwalificatiestructuurDoorontwikkelen BRONBusinesscase BRONDigitaal ondertekenenVroege aanmeldingMBO TransparantKernmodel OnderwijsinformatiePeiling inzet tablets en laptopsPrivacy op schoolDé Onderwijsdagen 2015Sterke authenticatieAansluiten bij SURFOnderwijs op maatNieuwsbrief SURF-organisatiesVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie