Masterclass Informatiebeveiliging voor MBO-HO

Taskforce160In het najaar wordt de derde cyclus van de succesvolle Masterclass Informatiebeveiliging georganiseerd. De eerste twee edities waren alleen toegankelijk voor deelnemers uit het MBO, deze derde editie is ook open voor deelname uit het HO. De docenten van deze masterclass zijn ervaren collega’s uit de HO- en de MBO sector, waaronder Bart van den Heuvel, Hans van der Wal, Ludo Cuijpers en Alf Moens. Deze masterclass is opgezet onder auspicien van de Taskforce informatiebeveiliging en privacy MBO, een nauwe samenwerking tussen saMBO-ICT, Kennisnet en SURF.

Update 9 juli 2015
Aanmelden voor deze masterclass is helaas niet meer mogelijk. Er bleek zeer veel belangstelling voor te zijn en we hebben nu al een wachtlijst. We gaan in het najaar kijken of het mogelijk is om een vierde cyclus te plannen.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie