Dé Onderwijsdagen 2015

Onderwijsdagen160Dé Onderwijsdagen 2015 worden gehouden op 9, 10 en 11 november 2015 in het World Trade Center in Rotterdam. Dé Onderwijsdagen bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van ict in het onderwijs. Het congres is bedoeld voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ict. De organisatie van Dé Onderwijsdagen 2015 is in handen van SURF en Kennisnet.

Voor alle onderwijssectoren
Dé Onderwijsdagen zijn er voor alle onderwijssectoren:

  • De pre-conferentie op 9 november is interessant voor alle sectoren, van po tot en met ho.
  • Het programma van dinsdag 10 november is toegespitst op bezoekers uit het mbo en het ho.
  • Op woensdag 11 november staan sessies op het programma speciaal voor het po en het vo.

Thema: Onderwijs op maat met ICT
We willen studenten en leerlingen onderwijs bieden dat optimaal aansluit op hun eigen talenten, behoeften en ambities. Onderwijs dat hen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor voldoet het one-size-fits-all onderwijsprincipe, dat nog vaak gebruikt wordt, niet meer. De mogelijkheden om onderwijs op maat aan te bieden groeien dankzij ICT. Tijdens Dé Onderwijsdagen 2015 willen we samen betekenis geven aan het thema Onderwijs op maat. We laten concrete voorbeelden zien, en gaan met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om het onderwijs zo in te richten dat studenten en leerlingen nog beter tot hun recht komen?

Zelf presenteren tijdens Dé Onderwijsdagen
De call for proposals is opengesteld van 23 juni tot 18 september. In deze periode kunt u voorstellen indienen als u een sessie wilt geven. In overleg tussen SURF, Kennisnet en saMBO-ICT is besloten om op de dinsdag 8 slots te reserveren voor presentaties vanuit het MBO. Een programmacommissie bepaalt welke voorstellen een plaats in het programma krijgen. Begin oktober wordt het programma voor Dé Onderwijsdagen bekend gemaakt. U kunt een voorstel indienen voor verschillende soorten praktische en verdiepende sessies.

Registratie bezoekers Dé Onderwijsdagen is geopend
U kunt u vanaf heden met korting inschrijven voor Dé Onderwijsdagen. De kosten voor Dé Onderwijsdagen zijn als volgt: de pre-conferentie kost 100 euro en kosten per congresdag zijn 200 euro inclusief BTW. Profiteer van deze early-bird korting tot 15 oktober. U bespaart  hiermee 25 euro op de pre-conferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie