Nieuwsbrief nummer 41 is uit

InleidingNieuwsbrief nummer 41 is uitgekomen, boordevol en met de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersdag saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboKennisdeling O365QlikView gebruikersbijeenkomstOnline Leren in BalansNetwerk InformatiemanagersProgramma MBOcloudHerziening KwalificatiestructuurBekwaamheid onderwijspersoneelVervroegde aanmeldingNummervoorzieningDoorontwikkelen BRONBusinesscase BRONOnderstructuur instellingenUitvraag BPV MonitorTaskforce IB is nu Taskforce IBP1e saMBO-ICT IBP conferentieStartbijeenkomst ECKNieuws over aansluiten bij SURF40 mbo-instellingen op SURFnetOproep aanbesteden LMSVragen van en aan collega’sTenslotte

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie