Vooraankondiging Gebruikersdag 13 april 2015

gebruikersdagenDatum: 13 april 2015
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Op 13 april 2015 zal het ochtendprogramma van de gebruikersdag volledig in het teken staan van de herziening van de kwalificatiestructuur. Naast bijdragen vanuit SBB, DUO en saMBO-ICT is het de bedoeling dat enkele scholen vertellen hoe zij zich voorbereiden op de komst van de herziene kwalificatiestructuur voor zowel de definitieve invoering als ook voor het vrijwillig jaar. Uiteraard is er in deze presentaties ook aandacht voor de administratieve processen en systemen. Zodra het programma helemaal rond is, delen we dat met u, maar u kunt al vast inschrijven. Neem gerust ook een collega mee die binnen uw school bij de herziening van de kwalificatiestructuur betrokken is.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Reacties (0)
Geef een reactie