Vooraankondiging Gebruikersdag 2 februari 2015

gebruikersdagenDatum: 2 februari 2015
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Ook in 2015 organiseert saMBO-ICT weer de gezamenlijke gebruikersdagen rondom de pakketten Edictis, EduArte, Magister en PeopleSoft en wel op de volgende data: 2 feb, 13 apr, 8 jun, 28 sep en 23 nov.

Op 2 februari richten we ons vooral op het thema BPV. Door het overdragen van wettelijke taken van Kenniscentra naar SBB verandert er van alles. Zo wordt het Code Leerbedrijf vervangen door een echt betekenisloze LeerbedrijfID en wordt het aanvragen van de accreditatie verder geautomatiseerd. Ook de herziening van de kwalificatiestructuur raakt BPV. Kortom genoeg te bespreken. Voor 13 april denkt de programmacommissie aan het thema Herziening kwalificatiestructuur.

 

Reacties (0)
Geef een reactie