Digitaal magazine Herziening MBO gelanceerd

Het digitale magazine ‘Herziening MBO’ is gelanceerd. Dit magazine gaat over de implementatie van de herziening van de kwalificatiestructuur mbo. Het informeert op een aantrekkelijke en overzichtelijke wijze over de opbrengsten van de herziening voor onderwijs, bedrijfsleven en studenten. Ook geeft het magazine inzicht in de voortgang en samenhang van de implementatie. En in specifieke inhoudelijke onderwerpen zoals kwalificatiedossiers, de introductie van keuzedelen of de mogelijkheden die de start met het vrijwillige jaar biedt.

Klik www.herzieningmbo.nl/magazine om het magazine te bekijken. Je kunt je daar ook aanmelden voor het magazine, dat maandelijks zal worden verstuurd. Het magazine is gelinkt aan de website www.herzieningmbo.nl die begin juni 2014 live gaat.

Veel spelers uit de wereld van het middelbaar beroepsonderwijs zijn bij de implementatie van de herziening betrokken. Het magazine verwijst waar mogelijk naar belangrijke bestaande informatiebronnen en websites van de betrokken partijen waaronder SBB, MBO Raad, Cbon, saMBO-ICT, DUO en de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Economische Zaken. Alles is gericht op definitieve implementatie per augustus 2016 van de herziene kwalificatiestructuur.

De communicatie-initiatieven komen voort uit de regieopdracht van de minister van Onderwijs rond de implementatie van de herziening van de kwalificatiestructuur. 

Reacties (0)
Geef een reactie