Vooraankondiging Gebruikersdag 25 november 2013

gebruikersdagenDatum: 25 november 2013
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.15 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Meer weten over de inhoud van het SION programma en het vervolg ervan? Kom dan naar deze gebruikersdag. Er zal ook aandacht zijn voor de DUO actualiteiten, waaronder het nieuwe Terugmeldoverzicht van DUO Zoetermeer dat de instellingen met ingang van januari 2014 ontvangen. Uiteraard ontbreekt het saMBO-ICT nieuws niet. Er zal onder andere ingegaan worden op het vervolg van het, de vorige keer uitgedeelde, document ‘Terugkoppeling Bekostigingsgegevens’. Tenslotte proberen we nog kort aandacht te besteden aan FACET, het nieuwe computerexamensysteem van DUO, waar we de volgende keer uitgebreider bij stil hopen te staan.

 

Reacties (0)
Geef een reactie