Vooraankondiging Gebruikersdag 3 juni 2013

Datum: 3 juni 2013
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.15 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Tijdens het gezamenlijke ochtenddeel van de gebruikersdag wordt door de programmamanager iFOV uitgebreid ingegaan op het programma iFOV (Focus op Vakmanschap). Ook komt de nieuwe onderwijsovereenkomst deze keer weer aan bod, maar niet zoals de vorige keer vanuit de MBO Raad of saMBO-ICT, maar door een instelling vanuit de praktijk. Wellicht wordt er nog een interessant onderwerp aan het programma toegevoegd.  Uiteraard is er ook aandacht voor de mededelingen van saMBO-ICT en DUO.

’s Middag komen de gebruikersgroepen Campus Solutions, Edictis, EduArte en Magister weer bijeen.

Het volledige programma volgt uiterlijk een week voor 3 juni. 

Reacties (0)
Geef een reactie