Vooraankondiging Gebruikersdag 25 maart 2013

Datum: 25 maart 2013
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.15 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Het hoofdthema voor het gezamenlijk ochtendprogramma is ‘Optimaliseren van het inschrijfproces’. Aan het eind van de ochtend zal ook nog aandacht besteed worden aan het programma Focus op Vakmanschap, wat een volgende keer uitgebreider aan de orde zal komen.

De precieze invulling van het programma is nog niet rond, maar er zal zeker gesproken worden over de vragen rond de nieuwe Onderwijsovereenkomst, bestaande uit Algemene voorwaarden en Opleidingsblad. Naast informatie vanuit de werkgroep van saMBO-ICT/MBO Raad is het de bedoeling om een presentatie van een instelling die hier actief mee bezig is op het programma te zetten. Verder is het de bedoeling om de stand van zaken rondom het digitaal inschrijven mbo en het ondertekenen van de OOK met DigiD naar voren te brengen.

Binnenkort is aanmelden mogelijk.

Reacties (0)
Geef een reactie