Doe Het Samen Dag!

Instellingen die zelf een applicatie ontwikkeld hebben zitten vaak met een dilemma. Blijven we het pakket zelf onderhouden en doorontwikkelen of zoeken we toch naar een standaardoplossing? Een aantal zaken speelt dan een rol, zoals het mooi toepasbare maatwerk, de beheerlast, financiën, wel of niet delen met andere instellingen en ga zo maar door. Een aantal instellingen heeft zelf een mooie toepassing ontwikkeld, maar heeft de behoefte om die te delen met anderen, of als startpunt te gebruiken voor een gezamenlijke ontwikkeling. 

Op 22 maart willen we op de “Doe Het Samen Dag”  een podium geven aan instellingen die zelf een toepassing hebben ontwikkeld. Dat kan van alles zijn, van een applicatie voor de onderwijscatalogus, een eigen ELO, een systeem voor de registratie van de aan- en afwezigheid tot een slim declaratiesysteem. Inmiddels zijn er twee instellingen die hun toepassing willen laten zien, maar er is nog ruimte voor meer presentaties. Instellingen die interesse hebben in het verzorgen van een presentatie van een door henzelf ontwikkelde toepassing worden uitgenodigd zich aan te melden bij Jan Bartling (jan.bartling@sambo-ict.nl).

Naast de demonstrerende instellingen worden ook de andere leden van harte uitgenodigd om deel te nemen, om ideeën op te doen of om te kijken of de getoonde toepassingen een mooi begin zijn voor een gezamenlijke ontwikkeling. Zo kunnen de deelnemers aan de dag ervaringen delen, in gesprek gaan over een vervolg en de discussie aangaan over zelf/samen maken of (gezamenlijk) zoeken naar een standaardoplossing. Voor alle duidelijkheid: Het is vanzelfsprekend niet een verkoopbijeenkomst voor instellingen aan instellingen.

Zodra het programma rond is volgt meer informatie over de presentaties die getoond zullen worden en kunnen deelnemers die “alleen komen kijken” zich via de website aanmelden. Reserveer echter alvast 22 maart in uw agenda!

Reacties (0)
Geef een reactie