NuSamenDoen over Triple A @ncyclopedie van start!

Een jaar geleden zijn we begonnen met een onderzoek naar de manier waarop mbo-instellingen het Triple A materiaal willen gebruiken.
Er was nadrukkelijk behoefte aan een tool die flexibel genoeg is om vanuit diverse invalshoeken en op basis van diverse niveau’s van kennis en ervaring het materiaal te kunnen gebruiken. Nu een jaar verder presenteren wij het resultaat, de online @ncyclopedie.

Om 12 uur op 11 juni is het zo ver: De Triple A @encyclopedie gaat live. De papieren versie is vanaf dat moment verouderd. Het verschil tussen papier en online is groot. Niet alleen is de vormgeving aangepast maar ook de inhoud is flink gewijzigd. En vooral het ‘vindgemak’ is sterk verbeterd. Je kunt met behulp van een semantische wiki snel het juiste antwoord vinden op je vraag. Sterker nog: de wiki laat je ook zien welke andere informatie nog meer relevant is.

De nieuwe Triple A @ncyclopedie is zo ontworpen dat je direct met de inhoud aan de slag kan. Alle instrumenten van Triple A krijg je overzichtelijk voorgeschoteld. Of ontdek je eenvoudig de samenhang door te bladeren door alle onderdelen van Triple A.

De komende weken zullen we de Triple A @ncyclopedie op allerlei manieren toelichten. Overeenkomstig met het eerste thema van de NuSamenDoen campagne, de onderwijscatalogus kan je op de speciale NuSamenDoen actiesite, achtergrondinformatie, reacties en filmpjes bekijken. Tijdens speciale regiobijeenkomsten en webinars nemen we je mee door de online @encyclopedie en kan -uiteraard- vragen stellen en je ervaring met ons delen.

Maandag aanstaande zijn we zo ver. Dan gaat de site live. Om 12 uur…….

Reacties (0)
Geef een reactie