Kom bij jou in de buurt kennismaken met Triple A @ncyclopedie!

Maandag 11 juni 12.00 uur komt de nieuwe versie van de Triple A encyclopedie uit. De nieuwe versie is een online-versie en bevat vernieuwde content gebaseerd op de nieuwste inzichten en ervaringen. Omdat de inhoud en de vormgeving sterk zijn gewijzigd is een nieuwe naam ook logisch: Triple A @ncyclopedie.

De vindbaarheid van het Triple A materiaal is sterk verbeterd door middel van een semantische wiki die je snel en gemakkelijk helpt bij het vinden van de juiste informatie maar je ook relevante suggesties biedt die passen bij je vraag.

Wij helpen je graag op weg met de nieuwe @ncyclopedie! Daarom organiseren wij een drietal regiobijeenkomsten. Er is er dus altijd eentje in de buurt!

Tijdens die bijeenkomsten komen wij langs om de nieuwe @ncyclopedie te laten zien, uitleg te geven over de werking ervan en jouw vragen en wensen te bespreken. De nieuwe @ncyclopedie bevat praktische instrumenten die je direct in kunt zetten in jouw eigen onderwijsinstelling. Ook daar vertellen we tijdens de regiobijeenkomst meer over. En natuurlijk laten we alles zien!

Programma

15.00 / 15.15 uur Inloop
15.15 / 15.30 uur Inventarisatie van vragen en wensen
15.30 / 16.00 uur De nieuwe @ncyclopedie: Wat is het?
16.00 / 16.30 uur De nieuwe @ncyclopedie: Waarom werkt het (beter)?
16.30 / 17.00 uur De nieuwe @ncyclopedie: Hoe gebruik je het in de praktijk?
17.00 / 17.30 uur Vragen en borrel

De regiobijeenkomsten staan gepland op 14, 21 en 27 juni en duren van 15.00 / 17.30 uur.
Dankzij de gastvrijheid van ROC Aventus Apeldoorn (14 juni), Onderwijsgroep Tilburg (21 juni) en ROC Mondriaan in Den Haag (27 juni) kunnen we op deze drie locaties een bijeenkomst organiseren.

De aansluitende borrel is een mooi moment om je ervaringen met collega’s te delen.

Informatie over de locatie ontvang je gelijktijdig met de bevestiging.

Reacties (0)
Geef een reactie