Stemmen in de les

De mening van een groep peilen kan natuurlijk via vinger opsteken, maar dankzij internet én het feit dat er steeds meer devices in het klaslokaal komen kunnen we daar nu ook andere mogelijkheden voor inzetten. Een voor de hand liggende manier is wellicht het werken met stemkastjes, maar het kan ook goedkoper via op internet beschikbare tools.

“In deze Verdiep! sessie gaan we kijken naar- en werken met de mogelijkheden van Socrative, Soapbox, Twiiter-to-Powerpoint tools en wellicht nog meer! Je krijgt alle benodigde kennis aangereikt om deze tools direct te gaan inzetten in je onderwijs!”
A
ttendeer collega’s uit het onderwijs op deze Verdiep! sessie.

Datum, programma en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 11 mei 2012 op de Verdieping bij Kennisnet in Zoetermeer (kaart).
Vanaf 13.00 uur – inloop met koffie en thee
13.30 uur – start Verdiep! sessie
16.30 uur – einde programma

Aanmelden en meer informatie, klik hier.

Reacties (0)
Geef een reactie