Maak kennis met de vernieuwde onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus is een product van het mbo en vóór het mbo. De onderwijscatalogus vormt het hart van het procesmodel Triple A. De onderwijscatalogus beschrijft het onderwijsaanbod en toont losse stukjes aanbod, de zogenaamde onderwijsproducten. De afgelopen maanden heeft saMBO-ICT samen met enthousiaste ervaringsdeskundigen uit het mbo gewerkt aan de doorontwikkeling van de onderwijscatalogus. De wens om een concrete toepassing te realiseren staat daarbij centraal. Een online demoversie laat zien hoe de catalogus werkt.

Het totale verhaal van de onderwijscatalogus hebben we gevat in een drieluik. Deel 1 gaat over het concept van de onderwijscatalogus. In deel 2 kan de werking ervan door middel van een demo ervaren. In het laatste deel laten we zien hoe onderwijsproducten en arrangementen worden ingevoerd en kun je zelf aan de slag modulariteit.

MBO-instellingen worden van harte uitgenodigd om actief aan de slag te gaan met de onderwijscatalogus en te reageren op al het materiaal.

Klik hier voor het drieluik dat je kennis laat maken met de onderwijscatalogus, van concept tot modulariteit.

Reacties (0)
Geef een reactie