Kennisdeling Procesmanagement 28 november 2011

Thema: Procesbeschrijving, hoe doe’k dat nou?
Datum: 28 november 2011
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: MBO Raad, Houttuinlaan 6, Woerden
Bestemd voor: Onderwijsinstellingen die lid zijn van saMBO-ICT

Onlangs hebben we het vervolg van Kennisdeling Procesmanagement aangekondigd voor dit cursusjaar. Op 28 november 2011 komen we voor eerst weer bij elkaar en wel rond het thema ‘Procesbeschrijving, hoe doe’k dat nou?’. We hebben al twee MBO instellingen bereid gevonden een presentatie te houden over dit onderwerp. Ook zijn we al enkele mogelijke externe sprekers op het spoor, waarvan we er één uit willen nodigen.

We zijn nog op zoek naar een derde MBO instelling die een presentatie wil houden over ‘Procesbeschrijving, hoe doe’k dat nou?’. Dus over de vraag hoe heeft de MBO instelling het vertalen van de werkelijkheid van de werkvloer in procesbeschrijvingen aangepakt? Graag ideeën hiervoor sturen naar henkjan.van.ginkel@sambo-ict.nl.

Zodra het programma helemaal rond is, wordt deze gestuurd naar degenen die zich aangemeld hebben en naar de vaste groep rond Kennisdeling Procesmanagement.

Reacties (0)
Geef een reactie