Kennisdeling Chipcard 24 november 2011

Datum: 24 november 2011
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: Horizon College, Umbriëllaan 2, Heerhugowaard
Bestemd voor: Onderwijsinstellingen die lid zijn van saMBO-ICT

In de vorige bijeenkomsten van de saMBO-ICT kennisdelingsgroep rondom Chipcard/AAR stond eigenlijk altijd Aan-/Afwezigheidsregistratie (AAR) centraal. Deze keer gaan we het niet over AAR hebben, maar over verschillende aspecten van de Chipcard zelf. ’s Morgens richten we ons met twee presentaties van MBO instellingen en één externe spreker op het thema ‘Beheer en veiligheid van de Chipcard’ en ’s middags richten we ons met twee presentaties van MBO instellingen en één externe spreker op het thema ‘Functionaliteit van de Chipcard’.

We zijn nog op zoek naar een MBO instelling die in het ochtendprogramma een presentatie wil houden over hoe zij de organisatie rondom de Chipcard hebben geregeld. Bijvoorbeeld over hoe de kaartuitgifte geregeld is, controle op tijdig inleveren, kosten bij vervanging/kwijtraken etc. Graag ideeën hiervoor sturen naar henkjan.van.ginkel@sambo-ict.nl.

Zodra het programma helemaal rond is, wordt deze gestuurd naar degenen die zich aangemeld hebben en naar de vaste groep rond Kennisdeling Chipcard/AAR.

Reacties (0)
Geef een reactie