Aanmelden voor de website

Naast deze website is er ook een besloten gedeelte. Het besloten gedeelte is alleen toegankelijk voor leden vanuit de bij saMBO-ICT aangesloten instellingen. In het besloten gedeelte kunnen leden vragen, ervaringen en ideeën uitwisselen zonder dat anderen (lees bedrijven) meelezen en direct reageren. De e-maildomeinen van de bij saMBO-ICT aangesloten instellingen staan op een whitelist. Alleen met een e-mail adres vanaf een bekend domein kun je je als lid aanmelden. Na aanmelding ontvang je een mailtje op je account dat je dient te bevestigen. Je kunt je dus niet aanmelden met bijvoorbeeld een Gmail- of hotmail account.

Vraagbaak

Werknemers van bij saMBO-ICT aangesloten instellingen hebben toegang tot de Vraagbaak in de Groepsomgeving. Hier kan iedereen met een account vragen stellen aan andere leden of aan saMBO-ICT. Anderen kunnen daarop reageren.

Groepsomgeving

Naast deze publiek toegankelijke website bieden we ook een groepsomgeving. Deze biedt in een besloten omgeving de mogelijkheid om in diverse groepen bestanden te delen en informatie uit te wisselen! Hiervoor moet wel een account aangemaakt worden. Dat werkt het snelst met het instellings e-mail account, zodat duidelijk is dat het om een aangesloten lid gaat. Aanmeldingen worden namelijk gemodereerd. Mensen van bedrijven en andere organisaties krijgen doorgaans geen toegang.

In de FAQ en demogroep binnen de groepsomgeving zijn handleidingen en instructies te vinden.

 

Reacties (0)
Geef een reactie