saMBO-ICT Gebruikersdag 26 september 2011

De volgende gebruikersdag vindt plaats op 26 september 2011, zoals gewoonlijk in Ede. Het thema van deze dag is Opleidingsdomeinen. Het is de bedoeling dat hier zowel ‘s morgens plenair als ‘s middags in de gebruikersbijeenkomsten aandacht aan wordt besteed. Alle leden van saMBO-ICT zijn weer van harte welkom.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Voor het gezamenlijke ochtenddeel beogen we naast het laatste nieuws van saMBO-ICT en DUO de volgende agendapunten met betrekking tot het onderwerp Opleidingsdomeinen:

  • Stand van zaken wet- en regelgeving door MBO Raad;
  • Veranderingen in de processen bij de onderwijsinstellingen door saMBO-ICT;
  • Wijzigingen in BRON (o.a. planning, PvE en testtraject) door DUO.

’s Middags zullen de gebruikersgroepen Campus Solutions (PeopleSoft), Edictis, Magister en nOISe ook stilstaan bij de invoering van Opleidingsdomeinen in het betreffende systeem. De gebruikersgroep Tribe KRD zal dat doen in aansluiting op de gebruikersbijeenkomst op 5 oktober 2011.

Reacties (0)
Geef een reactie