Deel je ervaringen tijdens de Power Platform Pizza Party op 5 oktober

Kom je ook op 5 oktober naar de Power Platform Pizza Party? Tijdens dit event presenteren enthousiastelingen van diverse (onderwijs) organisaties uit het mbo, hbo en wo wat zij doen met het Power Platform, en dat alles onder het genot van pizza.

De Pizza Party van de nieuwe Power Platform Community wordt georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Deelnemers aan de Power Platform Community zijn medewerkers van universiteiten, hogescholen en mbo-scholen waaronder Landstede MBO, ROC van Amsterdam en Deltion College.

De Community
De Power Platform community werd eerder dit jaar opgericht door de Hanzehogeschool Groningen. Het doel: kennis en ervaringen delen rondom het Power Platform binnen mbo, hbo en wo. De community is interessant voor een breed scala aan (technische) rollen, denk aan: Power Platform ontwikkelaars, functioneel beheerders, technisch beheerders, product owners, informatieanalisten, projectleiders en innovatiespecialisten.
Er zijn al heel wat mbo-scholen die aan de community deelnemen. Wil je ook je kennis en ervaringen delen binnen de community? Aanmelden kan via dit formulier.

Het Microsoft Power Platform 
Het Microsoft Power Platform is een verzameling van tools en diensten die zijn ontworpen om organisaties (scholen) en individuen te helpen bij het creëren van aangepaste oplossingen voor gegevensanalyse, automatisering en applicatieontwikkeling.

Gebruikersgroep KMT365 
Het verschil tussen de Power Platform community en de gebruikersgroep Kennisdeling Microsoft Techniek 365 die in april startte, is dat de community zich specifiek richt op het Microsoft Power Platform en daarmee de diepte in gaat. De gebruikersgroep KMT365 gaat vooral in op het Microsoft 365 platform en alle applicaties die je er aantreft. Microsoft Power Platform komt bij de gebruikersgroep ook ter sprake maar met minder diepgang dan bij de Power Platform community.

Datum: Donderdag 5 oktober
Tijdstip: 15:00 – 19:00 uur
Vorm: Fysiek
Locatie: Hogehilweg 21 Amsterdam
Aanmelden: via deze link

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie