Meld je aan voor de nieuwe gebruikersgroep Kennisdeling Microsoft Techniek 365

Op dinsdag 18 april start de gebruikersgroep KMT365 (Kennisdeling Microsoft Techniek 365). Hierin wisselen technische medewerkers van mbo- en hbo-instellingen kennis en ervaring uit en bedenken oplossingsrichtingen voor diverse Microsoft 365 maar ook Azure gerelateerde IT-vraagstukken.

De gebruikersgroep komt gemiddeld om de twee maanden hybride, digitaal via Teams én/of fysiek bij elkaar op verschillende locaties. De gebruikersgroep is voor en door de instellingen met ondersteuning van MBO Digitaal, SURF en met inbreng van Microsoft.

Doelgroep & aanmelden

Heb je een technische rol, zoals technisch of functioneel beheerder, IT-architect of IT-projectleider, en ben je bereid om niet alleen kennis op te halen maar ook te delen? Meld je dan vooral aan via deze link. Voor meer informatie over de nieuwe gebruikersgroep KMT365 voor het mbo kun je contact opnemen met: Wim van Vliet en/of Arjan Veldkamp.

Datum: Dinsdag 18 april 2023
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: SURF, Moreelsepark 48, Utrecht

Reacties (0)
Geef een reactie