KMT 365 organiseert bijeenkomst op 13 juni: ben jij er bij?

Na een succesvolle eerste bijeenkomst van de nieuwe gebruikersgroep Kennisdeling Microsoft Techniek 365 (KMT 365), organiseren we op dinsdag 13 juni een tweede (hybride) bijeenkomst. Vervul je een technische M365 of Azure rol bij een mbo- of hbo-instelling? Schuif dan vooral aan.

Op 18 april vond de eerste bijeenkomst plaats van de nieuwe gebruikersgroep Kennisdeling Microsoft Techniek 365 bij SURF in Utrecht én digitaal via Teams. Er waren 13 instellingen vertegenwoordigd met meer dan 30 medewerkers. Een goede opkomst voor een eerste editie die twee uur duurde. IT-medewerkers van instellingen en Microsoft presenteerden over Zero Trust Security in de praktijk en de Microsoft Teams roadmap voor het onderwijs. Informatie hierover vind je terug in de besloten Teamsomgeving. Na de presentaties en het delen van inzichten, ontstonden mooie discussies. Uit het vragenrondje bleek dat de bijeenkomst naar meer smaakt en daarom geven we hier op 13 juni gevolg aan.

Oplossingsrichtingen bedenken

De nieuwe gebruikersgroep KMT 365 is een initiatief van MBO Utrecht, MBO Digitaal en SURF en vormt een samenwerkingsplatform voor technische medewerkers van vooral mbo-instellingen. Het doel? Kennis en ervaring uitwisselen en samen oplossingsrichtingen bedenken voor diverse Microsoft 365 en Azure gerelateerde IT-vraagstukken.

Aanmelden en/of lid worden?

Ben je werkzaam in een technische rol bij een mbo-instelling en wil je lid worden van de gebruikersgroep KMT 365 en toegang krijgen tot de Teams samenwerkingsomgeving? Stuur een verzoek tot lidmaatschap naar info@mbodigitaal.nl en meld je alvast aan voor de tweede bijeenkomst via dit formulier.

Datum: Dinsdag 13 juni
Tijdstip: 13.30 tot 15.30
Vorm: Hybride

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie