Verslag eerste gezamenlijke netwerkbijenkomst 16 februari 2023

Op 16 februari 2023 vond de allereerste gezamenlijke netwerkbijeenkomst plaats met deelnemers uit de netwerken Informatiemanagement, Onderwijslogistiek, Architectuur en het Kennispunt Leven Lang Ontwikkelen (LLO). De dag stond in het teken van de impact van flexibilisering en een leven lang ontwikkelen.

Naast verschillende updates vanuit Kennisnet, SURF en MBO Digitaal over onderwerpen als bijvoorbeeld de MOSA, Mastodon, de wet digitale overheid en Npuls (voorheen Digitaliseringsimpuls), gingen we actief aan de slag met de vraag: Wat is nodig om flexibilisering vorm te geven en welke uitdagingen zijn er? Hieruit ontstonden waardevolle inzichten en conclusies.

  • Bekijk hier de presentatie van deze netwerkbijeenkomst.
  • Lees hier het verslag van de bijeenkomst.

Wil je lid worden van, bijeenkomsten bijwonen, meer weten over, of een bijdrage leveren aan de netwerken informatiemanagement, onderwijslogistiek of architectuur neem dan contact op met Joël de Bruijn.

 

Reacties (0)
Geef een reactie