Gezamenlijke netwerkbijeenkomst informatiemanagement 16 februari 2023

16 februari van 10.00 tot 16.00 uur is het tijd voor een gezamenlijke netwerkbijeenkomst van informatiemanagement, onderwijslogistiek, Kennispunt LLO en architectuur. Flexibilisering van het onderwijs en de impact hiervan op de informatievoorzieningen staat centraal. Hierbij gaan we vanuit verschillende perspectieven samen bekijken wat er nodig is om flexibilisering vorm te kunnen geven. Wat is het precies en welke uitdagingen zijn er dan en wat en wie heb je daarbij nodig? Samen gaan we met deze vraagstukken actief aan het werk.

Uiteraard zijn er ook verschillende updates te melden vanuit Kennisnet, SURF en MBO Digitaal over onderwerpen als bv. De MOSA, Mastodon, de wet digitale overheid en is er tijd voor een update door Manon Geven over Npuls (voorheen Digitaliseringsimpuls Onderwijs). Genoeg onderwerpen om met elkaar te bespreken en informatie te delen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Aristo Meetingcenter in Utrecht Lunetten en aanmelden is noodzakelijk. Er zijn 120 plekken beschikbaar en de bijeenkomst is bijna “uitverkocht”.

Wil je lid worden van, bijeenkomsten bijwonen, meer weten over, of een bijdrage leveren aan de netwerken informatiemanagement, onderwijslogistiek of architectuur neem dan contact op met Joël de Bruijn.

De presentatie en het verslag vind je hier

Reacties (0)
Geef een reactie