15 december spotlightsessie bij Techniek Innovatie Huis – ROC Mondriaan

15 december – Techniek Innovatie Huis (Den Haag), ROC Mondriaan, Erik Woning en collega’s
Dit is alweer de 4e. spotlightsessie. In een uur nemen we je mee naar het Techniek Innovatiehuis van ROC Mondriaan. Het Techniek Innovatie Huis is dé plek op de techniekcampus van ROC Mondriaan waar studenten van onze Techniek en ICT opleidingen samenwerken aan authentieke en innovatieve projecten in samenwerking met de overheid en het bedrijfsleven. Het is de plek waar studenten zich voorbereiden op een wereld die snel verandert. Een wereld waar naast specifieke vakkennis ook wordt verwacht dat je kunt samenwerken, creatief en oplossingsgericht en in staat bent om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Naast een korte introductie en een virtuele rondleiding, kun je online in kleine groepjes in gesprek met ervaringsdeskundigen.

Wanneer:  donderdag 15 december 2022
Hoe laat: 16.00 – 17.00 uur
Waar: online, MS Teams
Voor wie: docenten, beleidsmakers, onderwijskundigen
Aanmelden: via deze aanmeldlink

LET OP! Omdat we ook in kleine groepen gesprekken willen voeren hebben maar plaats voor 25 bezoekers. Wees er dus snel bij!

Bekijk de homepagina van de spotlightsessies voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie