Innovatie Etalage 30 juni 2022 – Lesmateriaal perfect voor jou!

Voor veel mbo-opleidingen is vakspecifieke kennis en inhoud nodig. Hiervoor is niet altijd geschikt leermateriaal aanwezig. Digitaal open leermateriaal biedt hierbij uitkomst. Er zijn tools waarmee je makkelijk open digitaal materiaal kunt vinden, maken en delen. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook je collega’s. In deze Innovatie Etalage een aantal inspirerende sprekers over het zoeken, maken en vinden van open leermateriaal.

De pitches die deze keer in de etalage staan:

 • Carl Ashman – ROC A12 
  Thinglink: een interactieve manier om studenten kennis te laten maken met klinisch redeneren in de acute zorg. Deze multimediale opdracht is gemaakt met slechts een paar foto’s, tekst en een aantal mp3-bestanden. Effectief digitale didactiek hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.
 • Corine Mertens – Deltion College
  Content creation team: van laten doen naar (zelf) doen
 • Bob van de Berge – Bit Academy
  Jarvis: Eigen tempo, eigen pad en peer-to-peer
  Ontwikkelen van content in een community.

Wanneer:  donderdag 30 juni
Hoe laat: 16.00 – 17.00 uur
Waar: online, MS Teams
Voor wie: docenten
Aanmelden: Klik hier 

Bekijk de homepagina van de innovatie etalage voor een overzicht van de andere bijeenkomsten. 

Reacties (0)
Geef een reactie