Datadinsdag 14 juni: dataworkshop bestuurders – ervaringen & adviezen

Elke onderwijsinstelling heeft een strategische visie, waarin over het algemeen ‘hoog over’ de bedoelingen en doelen zijn verwoord. Bestuurders hebben de taak de instelling op koers te houden. Een interessante vraag daarbij is: hoe kunnen zij vanuit hun rol data van binnen en buiten de organisatie gebruiken om richting te geven aan die mooie doelen? Die vraag staat centraal op de datadinsdag van 14 juni, van 13.00 tot 14.30 uur. Op het programma onder andere het verhaal van SintLucas, de vakschool voor de creatieve sector in Eindhoven en Boxtel. Deze instelling trapte af met een binnen Doorpakken op digitalisering ontwikkelde workshop. Wat leverde dit op en hoe ging het verder? Je hoort het tijdens datadinsdag van juni. Save the date!

Wanneer:            14 juni 2022
Doelgroep:         faciliteerders en bestuurders
Tijdstip:               13:00 – 14:30
Offline/online:    online
Aanmelden:       aanmeldformulier datadinsdag 14 juni 

Alvast meer weten? Erno Mijland schreef een blog over hoe de bestuurders van SintLucas de rol van data gebruiken om binnen en buiten de organisatie richting te geven.

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie