Het thema data-ondersteund onderwijs op de agenda: maar hoe?

Hoe krijg je het onderwerp data-ondersteund onderwijs op de bestuursagenda? Want zonder steun uit die hoek blijft het waarschijnlijk bij enkele pilots en projecten en is het moeilijk om het instellingsbreed van de grond te krijgen en anderen enthousiast te maken. Tijdens deze datadinsdag vertellen Deltion College en MBO Rijnland over hun aanpak en ervaringen. Hoe hebben ze het onderwerp op de agenda gekregen? Waar liepen ze tegenaan? Wat werkte wel en wat niet? Twee verschillende verhalen met ook veel overeenkomsten. Laat je inspireren en stel je vragen aan de panelleden.

Wanneer:  dinsdag 8 maart
Hoe laat: 13.00 – 14.30 uur
Waar: online, MS Teams
Voor wie: Faciliteerders en bestuurders
Aanmelden: aanmeldlink datadinsdag 8 maart 

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie