Programma saMBO-ICT conferentie

De online saMBO-ICT conferentie van 28 en 29 januari komt steeds dichterbij, over een dikke week is het zo ver! Het programma is rond en de aanmeldingen stromen binnen! Gelukkig is er dit keer geen beperking, dus: of je nu 1 workshop of het hele programma wilt meedoen, meld je aan en doe mee! (Informeer ook gerust andere collega’s!)

De conferentie wordt georganiseerd vanuit een speciale conferentie-teamsite in Microsoft Teams. Elke deelnemer wordt uitgenodigd om aan dit team deel te nemen. Je vindt daar straks het programmaboekje en achtergrondinformatie, bovendien kun je van daaruit deelnemen aan de keynotes en workshops en ook informeel contact hebben met collega’s. We streven ernaar iedereen een week van te voren, maar uiterlijk maandag 25 januari toegang tot de conferentiesite te geven.

Aanmelden:
-Medewerkers vanuit instellingen melden zich hier aan.

-Medewerkers vanuit bedrijven melden zich hier aan.

->>Aanmelden is mogelijk tot donderdag 28 januari 12:00 uur.

Tot dan! Met vriendelijke groet,

De programmacommissie.

Reacties (0)
Geef een reactie