Aankondiging dé saMBO-ICT conferentie

Één ding is zeker; de saMBO-ICT conferentie gaat ook deze keer door! Helaas lukt wederom niet om elkaar op locatie te ontmoeten, vandaar dat we voor een online-variant hebben gekozen die we met de betrokken instellingen, vooralsnog Aventus en Vista College, vanuit een locatie van het Vista College, samen organiseren. We zijn deze maand druk met het vormgeven van het programma, waar ook dit keer weer veel ruimte voor het programma Doorpakken op Digitalisering is gereserveerd. Maar: er is nog ruimte voor workshops, dus meld je als je een goed idee hebt! Ondanks dat het programma* nog niet klaar is, willen we wel graag weten wie er voornemens is om deze conferentie te ‘bezoeken’! Dus meld je nu vast aan en blokkeer meteen je agenda op donderdagmiddag 28 januari van 15:30 tot 17:30 uur en op vrijdag 29 januari van 09:00 tot 17:00 uur.

➜ Let op: omdat de conferentie online is, is er géén beperking op het aantal aanmeldingen vanuit mbo-scholen. Deel dit bericht daarom gerust met álle collega’s (ondersteunende maar ook vanuit het onderwijs!) voor wie (een deel van) deze conferentie interessant kan zijn!

Aanmelden:
-Medewerkers vanuit instellingen melden zich hier aan.

-Medewerkers vanuit bedrijven melden zich hier aan.

Tot dan! Met vriendelijke groet,

De programmacommissie.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie